De laatste loodjes

De laatste loodjes

Dacht ik dat het vorige week al druk was met vergaderen met de partij, een regenboogdebat, flyeren in de wijken en gesprekken in de stad op zaterdag. Deze week is het helemaal een gekkenhuis. Gister het debat in de stad over participatie. Vanavond het lagerhuisdebat en morgen verkiezingsmarkt met temperaturen van -1 belooft dat wat. Daarna mogen we gelukkig lekker opwarmen in Art&Dining waar het lijsttrekkersdebat wordt opgenomen en waar we natuurlijk ook met meerdere partijgenoten naartoe gaan.

Wat een eindsprint zo in de laatste week voor de verkiezingen. We hebben alle weken keihard gewerkt, maar ik merk wel dat we nu echt naar de finish gaan. Ik wil niets missen en overal tegelijk zijn. Iets wat als moeder van 2 jonge kinderen, met een baan 3 dagen in de week, toch wel lastig is. En naast dat het enorm vermoeiend is soms, krijg ik energie van de dingen die ik zie, de gesprekken die ik voer.

Hoe geweldig is het als je met mensen aan het praten bent en je ziet ze enthousiast worden, eindelijk iemand die mij snapt. Dat je het gevoel hebt dat je voor mensen echt het verschil kan en mag gaan maken. Ook krijg ik energie van de debatten. Ik zie zoveel mooie mensen die zich ergens voor in willen zetten. Ieder vanuit een eigen achtergrond, maar allemaal gemotiveerd er iets van te maken.

Natuurlijk hoor ik ook geluiden over politici zijn allemaal zakkenvullers en denken alleen aan zichzelf. Echt niets menselijks is ook de politici vreemd, dus ook die types zitten ertussen. En toch geloof ik dat wij met onze partij wel degelijk een verschil kunnen maken. Ik geloof dat de speerpunten van onze partij #BerstuurlijkeVernieuwing #Burgerparticipatie en #Duurzaamheid Dordt mooier gaan maken. Daarvoor geef ik deze week graag al mijn vrije avonden op en legt mijn man liefdevol iedere avond weer alleen de kinderen in bed. Want verandering begint bij jezelf!

Jij kan 21 maart ook het verschil maken door te gaan stemmen. Natuurlijk gaan wij door op de ingeslagen weg, maar hoe meer mensen ons steunen hoe meer wij kunnen bereiken. Samen kunnen we alles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.